O podjetju

 

Zametki servisa Mežnar, segajo v leto 1991, ko je iz popoldanske delavnice za popravilo motorjev prešlo na organizirano obliko dejavnosti popravil motorjev in motornih žag. Več let smo znanje pilil v tovarni TOMOS, nato pa postali tudi njen uradni serviser. Pred tem smo sodeloval z uspešnim motokrosistom in Jugoslovanskim prvakom, Brankom Mežnarjem kot osebni serviser. Podjetje že več let ponuja tudi strugarske storitve ini varjenje. Pravijo, da dober glas seže v deveto vas, in res je bilo tako. Bojan s svojim bogatim znanjem in večdesetletnimi izkušnjami še danes sodi v ne le slovenski, ampak tudi v svetovni vrh, saj se že od leta 2006 aktivno povezuje in vključuje v procese z zunanjimi partnerji iz Kitajske, kjer ima vlogo svetovalca v razvoju novih artiklovVizija in poslanstvo

 

Podjetje servis motornih žag, Bojan Mežnar, s.p., si prizadeva ostati glavni ponudnik servisnih storitev znotraj tržiške občine ter ter še izboljšati svojo vlogo in prepoznavnost na trgu servisnih storitev širom gorenjske.

Podjetje si prizadeva vpeljati principe ideje vse-na-enem-mestu ter poenostaviti procese, da uporabniku storitev zagotovijo kar najkrajši čakalni čas in najbolj kakovostno opravljene storitve.