Servis motorjev in motornih žag

Uvodnik

Zagotavljamo vam kakovost in hitro odzivnost. Ustrežemo še tako zahtevnim željam. Smo sinonim za znanje, ki ga gradimo na podlagi več desetletnih izkušenj iz popravil vseh vrst motorjev, kosilnic in motornih žag. Aktivno smo sodelovali tudi s tekmovalno ekipo v motokrosu.

Pogumno stopamo naprej, v tretjo dekado, naproti novim izzivom, ki nam jih prinaša življenje.

Zaupali so nam mnogi, zaupajte nam še vi.

Servis Mežnar        

 

Gorenjec, kitajski car

V slovenskem časopisu Dnevnik so nam posvetili celotno stran v svoji izdaji. Članek Gorenjec, kitajski car si lahko preberete na spletu s klikom na to povezavo.

 

Warning: Creating default object from empty value in /home/meznarsp/domains/meznar.com/private_html/servis/plugins/content/phocagalleryslideshow.php on line 128

Kitajska 

Direktor podjetja, gospod Bojan Mežnar se je v mesecu juniju na posebno povabilo vodstev kitajskih partnerskih podjetij znova odpravil na službeno pot, z namenom izboljšati produkte ter uvesti dodatne inovacije v proizvodnjo in razvoj motornih žag. Aktivno je sodeloval pri brainstormingu, ter nakazal svoje poglede in ideje, kako še izboljšati delovanje produktov ter tako doseči večjo stopnjo zavedanja in spoštovanja nasproti uveljavljenim podjetjem.

Nekaj utrinkov iz potovanja.

 

Warning: Creating default object from empty value in /home/meznarsp/domains/meznar.com/private_html/servis/modules/mod_random_image/helper.php on line 85
telefon_s copy.png