O podjetju

 

Zametki družinskega podjetja Bojan Mežnar, s.p., segajo v leto 1991, ko je današnji direktor iz popoldanske delavnice za popravilo motorjev prešel na organizirano obliko dejavnosti popravil motorjev in motornih žag. Več let je svoje znanje pilil v tovarni TOMOS, nato pa postal tudi njen uradni serviser. Pred tem je sodeloval z uspešnim motokrosistom in Jugoslovanskim prvakom, Brankom Mežnarjem kot osebni serviser. Podjetje že več let ponuja tudi strugarske storitve ini varjenje. Pravijo, da dober glas seže v deveto vas, in res je bilo tako. Bojan s svojim bogatim znanjem in večdesetletnimi izkušnjami še danes sodi v ne le slovenski, ampak tudi v svetovni vrh, saj se že od leta 2006 aktivno povezuje in vključuje v procese z zunanjimi partnerji iz Kitajske, kjer ima vlogo svetovalca v razvoju novih artiklov.


V letu 2008 so zaposleni prevzeli novo poslovno idejo ter podjetje razdelili na dva dela, ter prvi dejavnosti dodali še drugo, pogrebne storitve. Podjetje se je v letu 2010 preselilo v popolnoma nove poslovne prostore, v katerih na manjka sodobne opreme, potrebne za produktivno delo in za zadovoljitev zahtev vsake stranke. S tem so izpolnili večletne želje in dodali nov pogled na celostno podobo podjetja.Vizija in poslanstvo

 

Podjetje servis motornih žag, Bojan Mežnar, s.p., si prizadeva ostati glavni ponudnik servisnih storitev znotraj tržiške občine ter ter še izboljšati svojo vlogo in prepoznavnost na trgu servisnih storitev širom gorenjske.

Podjetje si prizadeva vpeljati principe ideje vse-na-enem-mestu ter poenostaviti procese, da uporabniku storitev zagotovijo kar najkrajši čakalni čas in najbolj kakovostno opravljene storitve.